Vi har förmånen att få många fina gåvor av alla de slag!

I höst har Atlas Copco låtit sina medarbetare rösta på en lokal organisation/förening som de vill stödja. Vi fick så många röster att Atlas Copco skänker oss en stor summa pengar vilket vi är oerhört glada för. Vi kan redan nu berätta att en del av pengarna kommer finansiera hela vårt sommarläger 2018!

 

Efter många års planering och väntade är vårt helt nybyggda hus alldeles snart klart! Planeringen inför flytten är i full gång och vi längtar tills flyttlasset går!

 

Önskar er alla en fin december!

Varför söker så få våldsutsatta äldre kvinnor hjälp?

 

 

Äldre kvinnor som levt i våldsutsatta och destruktiva förhållanden i många år kan ofta känns skuld och skam i större utsträckning än sina medsystrar. Detta kan bero på äldre tiders normer och värderingar, till exempel att det som sker i hemmet är en privatsak som ska stanna där.

Kvinnohuset har en äldregrupp som har engagerat sig i arbetet våld mot äldre. Tveka inte att höra av dig om du är utsatt för våld och övergrepp i en nära relation.  Du når dem enklast via mailen aldregruppen@kvinnohusetorebro.se Du kan även gå in under mappen  "Dokument" och läsa mer om våld mot äldre.

 

Samtalsstöd

Du vet väl om att du kan kontakta oss och boka tid för råd och stöd kring din situation om du är eller har varit i ett förhållande där du utsatts för fysiskt, psykiskt eller sexuellt våld? Stödsamtalen hos oss på Kvinnohuset är kostnadsfria och du kan vara anonym om du vill. 

För mer information Klicka här!